Jurgen offline!

The page looks awful, but at least it’s alive! The plan is to maintain this page as a substitute for a real physical adres. So if you’re ever thinking of dropping by – go here and read about what’s happening in my life :-)

Socializing in front of my house during HC weekend.

Today the month of August began and it’s just one more month till this virtual place will be the only place where you can find me. But although I’ll leave my house at the 2nd of September it still seems like a long time. This is mostly because I’ve to sell most of my stuff and finish my study first. It should be hectic times, but at the moment I feel quite relaxed. This is probably also a result of the very relaxed hospitalityclub weekend we organised here in Groningen. I saw many old friends and also met interesting new people. On Sunday we went ‘waddenlopen’ (hiking on the bottom of the sea) and surely this was quite an interesting & wet experience :-)

This entry was posted in Groningen. Bookmark the permalink.

7 Responses to Jurgen offline!

 1. Robert says:

  He Jurgen, leuke website!
  een beetje leeg misschien nog, maar ik heb er alle vertrouwen in dat er binnenkort heel veel leuke dingen op komen te staan.

  Groetjes,
  Robert

 2. Hallo,
  veel plezier in het buitenland en misschien zien we je als je weer terug bent wel weer bij de jutters.
  GHreetz,
  Jeroen

 3. Hugo says:

  Hee jurgen, je bent een van de leukste en interessantste mensen die ik hier in groningen heb ontmoet. Veel dingen samen gedaan, ontdekt en geleerd; Ramadam, Nethack, C++, Sauna, liften.. Ik zal je niet snel vergeten. Misschien is het moment daar om de rest van de wereld ook door jou geinspireerd te laten raken. Het ga je goed op reis! Hugo

 4. Wieke says:

  Hee Jurgen,

  vind het jammer dat je weg gaat, maar vind het ook dapper dat je zo´n stoere beslissing durft te maken. Ik vond je feestje heel leuk en absoluut de moeite waard om 6 uur voor te reizen!
  Pas goed op jezelf
  Wieke

 5. Harm-Jan says:

  Tsjah, ik moet zeggen dat je de spreekwoordelijke goede buur was in selwerd, en je vertrek daar de hoeveelheid thee die ik daar dronk in de week behoorlijk heeft ingekrompen. En nu ga je weer ergens anders heen :). Ik hoop dat je veel mooie dingen gaat zien tijdens je reis, en veel aardige mensen ontmoet. Klop in ieder geval bij me aan als je weer terug bent, om samen wat te trommelen in het park ;)

 6. Jurgen says:

  Goede vrienden zijn toch één van de beste dingen in het leven.. Hopelijk tot gauw beste mensen!

 7. Jurgen,

  “CONNECTION
  IS
  THE
  WELLSPRING
  OF
  CREATIVITY”

  Can´t wait to meet you up, my man!!!!

  Cheerio

  M

Leave a Reply

Your email address will not be published.